Den lækreste chokoladekage der ikke er tør
Det største problem ved de fleste chokoladekager er at de virker tørre. Det er virkelig svært at at finde en god opskrift på en chokoladekage der ikke er tør. Jeg har fundet opskriften på den bedste chokoladekage som jeg her vil dele med jer. Det gode ved en er også at den er rigtig nem, fordi opskriften er med kopper. Så behøver du ikke en vægt eller decilitermål.
Du skal bruge:
- ½ pk. margerine/smør
- 2 kopper sukker
- 3 kopper mel
- 1 kop mælk
- 1 tsk natron
- 4 æg
- Kakao efter behov
Sådan gør du:
- Rør margerine/smør og sukker sammen. Evt. kan du smelte fedtstoffet og putte det i.
- Rør æggeblommer i.
- Rør natron i.
- Rør mælk og mel i.
- Rør kakao i.
- Pisk æggehvider og rør dem i med en let hånd.
Kagen skal bages i ovnen ca. ½ time til 45 minutter ved 175 grader.
Hvis du kunne lide opskriften er du meget velkommen til at dele den med dine venner.
Lavede den til en venindes 35 års fødselsdagsfest. 8 styks. Og kan kun sige at gæsterne rørte næsten ikke de andre kager efter de smagte den. Og den rost til skyerne. Så kan kun sige den er perfekt. Takker.