Den lækreste kiksekage – uden risiko for salmonella

Er du også vild med kiksekage, men tør ikke lave dem på grund af risikoen for salmonella? Her får du en opskrift på kiksekage UDEN æg – altså helt salmonellafri.

Du skal bruge disse ingredienser:

  • Ca. 30 g smør
  • 300 g mørk chokolade
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 pakke firkantede vaniljekiks

Og du anvender følgende fremgangsmåde:

  1. Først tager du en almindelig franskbrødsform og beklæder den med husholdningsfilm.
  2. Så hakker du chokoladen groft og smelter det i en gryde sammen med  kondenseret mælk og smør, så det bliver til en ensartet masse. Har du en ensartet masse tages den straks af varmen.
  3. Så hælder du et tyndt lag af massen i formen, herefter et lag med vaniljekiks. Så hælder du endnu et lag af massen, så et lag kiks osv. Dette gør du indtil der er 4-5 lag kiks. Du slutter af med et lag af massen.
  4. Herefter stilles kiksekagen i køleskabet natten over.

kiksekage

0 0 votes
Article Rating

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Abonner
Giv besked ved
guest

0 Comments
mest stemt på
nyeste ældste
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x