Salsiccia-ragu
Dagens menu er salsiccia-ragu med pasta og et drys af purpurkarse.
Det skal du bruge
olivenolie
1 pakke bacon
1 rød mini romainesalat
1 citron
2 pakker salsiccia- pølser
1 pakke bigoli- pasta
salt og peber
200 g tomat
Sæt en gryde letsaltet vand over at koge til pasta.
Salat
Skyl salaten og del den i grove stykker. Skær tomaterne i tern. Bland salaten med tomater og citronskal og dryp med citronsaft og lidt olie. Krydr med havsalt efter behag.
Ragu af salsiccia-pølser
Skær bacon i tern. Skær pølserne midt over og pres farsen ud af tarmene. Varm en pande op med lidt olie. Steg bacon til det er gyldent. Tilsæt pølsefarsen, skru ned for varmen og steg videre i 8-10 minutter til alt er gennemvarmt.
Pasta
Kog pastaen i rigeligt vand med salt i ca. 5 minutter til den er al dente. Hæld næsten alt vandet fra, og vend pastaen med 1 spsk. olivenolie.