Verdens bedste drømmekage
Drømmekage er en klassiker som alle kender. Problemet er bare, at mange opskrifter ofte fører til en tør kage. Her får du en opskrift på drømmekage som ikke er tør og som bare smager fantastisk.
Du skal bruge disse ingredienser til selve kagen:
- 50 g. smør
- 300 g. sukker
- 250 g. mel
- 3 æg
- 2 tsk. bagepulver
- 2 dl. letmælk
- 1 tsk. vaniljesukker
Og disse ingredienser til kokusmassen der skal ovenpå kagen:
- 125 g. smør
- 250 g. brun farin
- 100 g. kokosmel
- ½ dl. letmælk
- 2 tsk. vaniljesukker
Du gør følgende:
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Så lægger du et bagepapir i bunden af en bradepande på ca. 20×30 cm.
- Sukker og æg piskes til blandingen er lys og luftig.
- Tilsæt smeltet smør, sigtet mel, bagepulver, vaniljesukker, mælk til blandingen og rør rundt.
- Hæld dejen i formen og bag den i 20-25 minutter.
- Mens dejen bager blander du alle ingredienser til kokosmassen i en gryde og varm under omrøring. Kokosmassen skal boblekoge et par minutter, hvorefter du kan slukke for varmen.
- Når dejen kommer ud af ovnen fordeler du kokosmassen ovenpå dejen.
- Bag kagen 5 minutter mere.
Hvis du ikke kan spise hele drømmekagen på én gang er den nem at fryse ned. Hvis du så tager den op af fryseren, er den stadig svampet og lækker når du skal spise den.