Verdens bedste mørbradgryde

Dette er en supernem, hurtig og lækker opskrift på den bedste mørbradgryde i verden. Der er til ca. 4 personer.

Du skal bruge

  • 1 svinemørbrad
  • 1. pk. pølser
  • 1 pk. bacon
  • 1 konc. tomatpuré
  • 1 pk. madlavningsfløde
  • 0,5 L vand
  • 1 svineboullion terning
  • 1 løg
  • 3 spsk. paprika
  • Salt og peber
  • Smør til stegning

Sådan gør du

  1. Sker pølser i skiver, klip bacon i mindre stykker. Rens mørbrad og skær i stykker.
  2. Riv løg.
  3. Kog 1 L vand og opløs boullionterning.
  4. Steg løg til de er let gyldne.
  5. Tilsæt så bacon til de er begyndt at blive brune.
  6. Tilsæt pølser og mørbrad og steg indtil de er stegt nok.
  7. Tilsæt paprika, salt og peber.
  8. Tilsæt fløde, tomat og boullionvand efter behov.

Og så er der en perfekt mørbradgryde klar til at blive serveret med kogte ris. Kan også serveres med kogt spaghetti eller evt. pomfritter.

Mørbradgryde

Andreas Andersen

Forfatter og grundlægger af IT-blogger.dk, der har blogget om IT-emner siden 2012. Findes på Mastodon på @aphandersen@ansico.dk

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *